De badkamertour – Genieten in het groen!

Badkamertour – We wonen nu bijna een jaar in het ‘nieuwe’ huis – zo voelt het nog steeds, het nieuwe huis, al kan ik me haast niet meer voorstellen dat we in Haarlem woonden. Half mei 2019 gingen we over – er was een badkamer, een keuken en er lag een vloer boven. Dat waren de basiseisen. En in dat jaar heb ik jullie eigenlijk nog nooit de volledige badkamertour gegeven – gemiste kans! Maar ik ga het nu goedmaken, bij deze een kijkje in onze badkamer! 

Zo blij met ons bad! Deze was er nog niet toen we het huis kochten. De hele indeling is dus nieuw.

In de badkamer heb ik best heel uitgesproken keuzes gemaakt – groene wandtegeltjes (zelliges) en kranen van verouderd ijzer. Alle kranen komen uit dezelfde serie van Hotbath via BadkamerXXL– wat een rustige basis geeft.
Weten jullie nog dat ik zwanger was tijdens de periode van het kopen van dit huis en een deel van de verbouwing? Hoe ideaal dat ik de hele badkamer online bij elkaar kon shoppen! De kranen en het sanitair kocht ik dus bij BadkamerXXL – een fijne webwinkel met geweldige selectie badkamersanitair en kranen – ideaal!

De stoere ongepolijste look van verouderd ijzer! Ik houd ervan! Alle kranen zijn uit dezelfde serie van Hotbath

Nog elke dag zijn we blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor de badkamer. En ook de kwaliteit is echt super – hier geen lekkende kranen! Alleen kort douchen is een uitdaging, want eigenlijk willen we niet meer onder deze relaxte douche uit. Ik zal jde badkamertour vervolgen langs de verschillende hoeken in de badkamer en omdat foto’s meer zeggen dan 1000 woorden, hieronder de fotorapportage. Wil je de producten ook bestellen? Lees dan deze BLOG waarin ik de producten in detail noem! Of stuur even een DM via Instagram mocht je nog aanvullende vragen hebben. Ook de klantenservice van BadkamerXXL helpt je graag verder

Het wastafelmeubel maakte we zelf – met grepen van verouderd ijzer, zodat deze zou passen bij de kranen.
De douche is toch wel het pronkstuk van de badkamer, volledig getegeld met Zelliges van Designtegels.nl. De blauwe gloed die je ziet achter de kraan is de weerspiegeling van mijn spijkerbroek :).
De WC – deze moest ook in de badkamer i.v.m. afvoeren etc. Maar door hem in een nisje te plaatsen lijkt het toch een beetje een aparte ruimte te zijn. En natuurlijk ook wel zo hygiënisch met het bad ernaast
Het overzicht van de badkamer – vanuit de douche gezien. Een smalle lange ruimte. Waar we met deze indeling maximaal gebruik van hebben gemaakt!
Een bad onder de schuine wand is echt een goed plan om de ruimte goed te gebruiken – en door het raam boven het bad, is het een fijne lichte plek en voelt het niet benauwd aan.

Onze badkamer en deze blog kwam tot stand in een fijne samenwerking met BadkamerXXL!

4 thoughts on “De badkamertour – Genieten in het groen!

  1. Heel gaaf!! Erg leuk dat je de combinatie hebt gemaakt met deze prachtige tegeltjes 🤩

    Je spiegel, mag ik vragen waar die van is?

    1. Wat leuk om te horen, dankjewel! De spiegel is een echte vintage en ik heb hem 2e hands gekocht via MP, dus ik kan je helaas niet helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.