Duurzame keuzes; ook over de spotjes in de badkamer wordt nagedacht!

Duurzame keuzes en verbouwen – dit gaat tegenwoordig hand in hand. Dat is goed voor het milieu en vaak ook voor je eigen portemonnee. In het nieuwe huis denken we dus bewust na over goede isolatie en moet ik soms concessies doen ten koste van ‘schoonheid’ omdat we kiezen voor duurzaamheid. Denk daarbij aan het goed isoleren van het plafond op de eerste verdieping bijvoorbeeld. Of de balken in het zicht konden blijven daar? Dat was niet echt een optie, daar zit een lekkere laag isolatie tussen en een gipsplaat onder. Maar zo’n strak gestuuct plafond heeft natuurlijk ook wel wat. Gelukkig hoef ik niet overal te kiezen tussen duurzaamheid en schoonheid. De spotjes in de badkamer combineren dit heel fijn!

Soms hoef je niet te kiezen tussen mooi en duurzaam

Onlangs kwam ik in contact met trimlessspots.nl. Het adres voor duurzame led spots. Ze maken het tot hun missie om CO2 terug te dringen en daarbij zetten ze zich in voor een energiezuinige wereld. Ze denken mee over duurzame oplossingen op het gebied van led spots. Zo zijn de onderdelen van de led spots herbruikbaar en vervangbaar. Hierdoor gaan ze slim om met de huidige grondstoffen in de wereld. Daarnaast gaan de led trimless spots slim en efficiƫnt om met hun energie. Ze vroegen mij of ik deze spots wilde uitproberen in onze nieuwe badkamer en daar hoefde ik natuurlijk geen moment over na te denken!

En wederom begint het met een plan!

Omdat we ook nog geen (doordacht) verlichtingsplan hadden voor de badkamer heeft trimlessspots.nl daar ook met ons over meegedacht, erg fijn dat deze service ook beschikbaar is. We zijn uitgekomen op 2 spots in de badkamer zelf (ter hoogte van bad en richting toilet) en 2 in de douche (een ter hoogte van de douche, de ander vlak voor de handdoekenkast die in het verlengde van de douche komt).

Denk je ook na over nieuwe spots? Neem zeker een kijkje op de site van trimless spots

Vervolgens hebben we een keuze gemaakt in de spots; omdat we een wit plafond hebben zijn de spots ook wit en gezien het feit dat ze in de badkamer komen zijn ze waterbestendig. Het zijn spots van het merk Bari. En Bari staat dan ook weer voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dus ook daar hoeven de duurzame keuzes niet onder te lijden. De behuizing is inmiddels aangebracht in de gipsplaten in het plafond, nu aftellen tot we mogen gaan genieten van het resultaat! Zit je nu ook na te denken over de aanschaf van duurzame spots? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Trimless spots!

Ik neem jullie zeker mee in de badkamer wanneer deze klaar is en de spotjes in werking zijn.

Veel woongeluk! x Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.