EMMA MATRAS – GOEDE VOORNEMENS

Emma matras – Goede voornemens, wie heeft ze niet? Nou ik heb er wel een paar. Zo is er het idee om weer (meer) te gaan sporten. Want ik kan niet zeggen dat ik daar een prioriteit van heb gemaakt in 2016.

Om te zeggen geen tijd, is een beetje te makkelijk toch? Dan is daar samenhangend ook het idee om misschien wat kilo’s kwijt te raken zodat ik deze zomer kan shinen in een bikini. Dat zijn dus best voornemens die wat energie gaan kosten en dat brengt mij bij mijn laatste voornemen; lekker slapen! Dat is een voornemen die ik met veel liefde wil gaan uitvoeren dit jaar. Nu ben ik best wel een slaapkop, dus daar geen probleem. Alleen een beter matras zou wel welkom zijn. De matrassen die we hebben zijn al bijna 10 jaar oud, dus dan is het weleens een keer tijd voor een opfrisser.   

Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt door Emma Matras. Redelijk nieuw op de Nederlandse markt en ik heb al veel positieve verhalen over deze matrassen gehoord en mooie plaatjes gezien op Instagram. Het leken mij heerlijke matrassen en zo lekker dik ook. Bovendien past het schuim zich aan aan je lichaam zodat je geen drukpunten krijgt. Ik had in mijn gedachten nog de nachtmerrie van een bed in Frankrijk wat zo hard was dat ik er bijna een acute hernia van kreeg (bij wijze van spreke). Dus een matras wat zich aanpast aan mijn lichaam klinkt heel prettig.  En omdat je 100 dagen proeftijd hebt om zeker te weten dat het matras bij je past durfde ik de gok te nemen! En extra leuk, tot en met zondag is er een nieuwjaarskorting, dus als je ook goede voornemens hebt?

Wij hebben gekozen voor 2 matrassen van 90x220cm. We hebben een bed van 180×220 en een matras uit 1 stuk vind ik dan echt zo massief. De twee matrassen werden keurig in een smalle hoge doos bezorgd. Dan denk je wel echt even; huh?  Gaat dit wel goed? Ja het gaat zeker goed! Want in de doos dit het matras zo strak ingerold dat je hem makkelijk de trap op krijgt. En eenmaal in de slaapkamer ontvouwd deze rol zich binnen no time in een mega dik matras. Vannacht hebben we voor het eerst op het matras geslapen en ik moet zeggen de eerste indruk is erg goed, geslapen als een roosje!

Stap 1 in de goede voornemens is gezet, voorlopig ga ik dromen over mijn strakke bikinilijf 😉 Veel Woongeluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.