ER STAAT EEN KOE IN DE KEUKEN!

koe-blog-1  koe-blog-2

Een koe in de keuken – Wat ons huis uniek maakt? Er zijn helaas weinig oude elementen in ons huis terug te vinden. Wij hebben er enorm veel aan verbouwd, maar ook al voor deze verbouwing waren er weinig authentieke/charmante elementen te bekennen. Daarom is de tactiek; voeg zelf authentieke elementen toe! Je zou voor safe kunnen spelen, maar dat past qua interieur helemaal niet bij mij. Mijn grote wens was een enorm tegeltableau voor op de keukenmuur. Ik heb geïnformeerd wat dat zou kosten als dit geglazuurd zou worden aangeleverd. Voor dat bedrag konden we een gloednieuwe keuken kopen en aangezien we die ook niet hebben was het ‘boven budget’.

Toch bleef mijn ‘koeienwens’ bestaan. Misschien behoorde een muurschildering op tegels ook tot de mogelijkheden? Een tekening op tegels, weliswaar niet ingebakken, maar dan op een andere manier houdbaar gemaakt? Ik ben al een tijd groot fan van Karlijn van de Wier. Ze maakt o.a. tekeningen voor diverse woonbladen en ik ken haar werk uit de VTwonen. Dus ik mijn stoute schoenen uit de kast gehaald en een offerte opgevraagd bij Karlijn. Deze offerte was ook boven ons budget, maar al meer binnen bereik dan de offerte daarvoor. In een enthousiaste bui heb ik de oom van Jochem (waar we logeerden tijdens de verbouwing) verteld over mijn ‘koeienplan’ en blijkbaar heb ik mijn enthousiasme overgebracht, want wat kregen we als housewarming cadeau? Juist ja! Een koe in de keuken! Dat is nog eens een leuke variatie op een paard in de gang! Samen met Karlijn ben ik mijn ideeën voor de perfecte koe op papier gaan zetten. Want de ene koe is de andere niet. Na een paar schetsen kwamen we tot het ultieme ontwerp, die koe staat nu te shinen op onze keukenmuur, ik kan het iedereen aanraden! Maar wel even je eigen ontwerp maken, want deze koe is van ons :).

x Marina

 

 

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.