KLEURENPALET VAN FLEXA PURE

   blog-kleur             blog-kleur-2
Het kleurenpalet in ons huis bestaat uit groenen van Flexa Pure. Hoewel ik eerst dacht dat blauw de kleur zou worden voor ons huis, is dat na aankomst in Haarlem gelijk veranderd in groen. Waarom? In Wageningen woonde ik in een heel groene omgeving, met uitzicht op een heerlijk groene binnentuin. Ons nieuwe huis is minder groen gelegen en ook het uitzicht is een stuk minder groen. Hoog tijd om het groen in huis te halen. Dat probeer ik doormiddel van planten, maar ook door de kleurkeuze in huis. Ik houd ervan om unieke/oude dingen te zoeken en te vinden. Om er toch een geheel van te maken gebruik ik kleur als een verbindende factor.
En o.o.o. wat heeft Flexa Pure toch mooie groenen! Na het zien van de kleurstalen was ik verkocht, Flexa Pure Tundra it is! In ons huis hebben we gekozen voor de kleur Mild Tundra (lockerkast) Real Tundra (badkamer) Delicate Tundra (barndoors slaapkamer en kist in de woonkamer) en Lush Tundra (bankjes, stoelen en kastjes). Flexa Pure is superfijne verf op waterbasis. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk te verwerken is. Ik zit met een gerust hart te verven in de woonkamer (gewoon boven het laminaat). Als ik een druppeltje knoei dan is dat zo weer weg met een vochtig doekje. Ook is er geen sprake van onaangename geurtjes. Maar het allerfijnst zijn toch de kleuren! Hele pure natuurlijke kleuren, die ik het mooist vind in een matte finish. Het is echt lak 2.0. De verf sluit helemaal aan bij een natuurlijke inrichting.
Helaas kun je deze verf niet op elke straathoek kopen, maar je kunt op de site van Flexa snel zien wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is. De verf is misschien iets kostbaarder dan bij een ‘gewone’ bouwmarkt maar het resultaat is elke stuiver waard!

Veel verfplezier! x Marina

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.