Moduleo PVC – de ideale basis!

Precies twee maanden geleden gingen we verhuizen! Van Haarlem naar Wageningen. Van een huis wat ‘af’ was naar een huis wat dat duidelijk nog niet was. Maar dat was onze eigen keuze, want het afmaken, dat gingen we deels zelf doen (en dat met een baby van 6 weken oud). Een belangrijke voorwaarde voor ons, was dat de bovenverdieping goed leefbaar en comfortabel zou zijn. Jullie herinneren je vast nog onze keuze voor een PVC vloer van Moduleo en na twee maanden kan ik je precies vertellen hoe deze bevalt!

Onze Moduleo PVC vloer – De plinten moeten nog, deze komen begin augustus als beneden ook de houten vloer wordt gelegd.

Moduleo PVC – maakt van onze na-oorlogse vloer de ideale basis!
Ons huis is in de oorlog (deels) verwoest en weer opgebouwd wat wij hebben begrepen. De betonnen verdiepingsvloer doet ons wel denken aan de oorlog! Redelijk schots en scheef en met hier en daar een gat ;). We hadden er dus een hard hoofd in wat betreft de vloer, Een Moduleo PVC vloer leek ons wel de beste oplossing en dat is gebleken!

Hoe dan?
Voordat het PVC gelijmd kon worden door Vloerloods.nl is deze eerst ge-egaliseert. Dit hoeft niet altijd, maar in ons geval was dat echt nodig. Dit was in een middag gebeurd en de volgende dag kon de vloer er al in! Dit was een stuk sneller dan dat ik had verwacht. Het inlijmen van de vloer was door de vakmannen ook in minder dan een dag gedaan. Dus als je van snel resultaat houd, dan is dat ook erg fijn. Onze betonvloer zou duidelijk niet geschikt zijn geweest voor laminaat of een houten vloer, dit omdat je daarmee niet of minder kunt spelen met hoogteverschillen (oplopende of aflopende vloeren). Dat kan met PVC wel. Deze vloer ligt er superstrak in! Dat had ik niet durven dromen.

Op de kamer van Jette kun je zien hoe mooi de structuur van de vloer is en hoeveel karakter deze brengt in de ruimte

De ervaring van 2 maanden wonen op Moduleo PVC
Zoals gezegd wonen we nu twee maanden hier en de vloer heeft het mogelijk gemaakt dat we hier gelijk comfortabel konden wonen. PVC is makkelijk schoon te houden en is een fijne basis.
Ook met de uitstraling van deze mooie Moduleo vloer zijn we zo ontzettend blij! Hij doet heel natuurlijk aan door het reliëf wat erin zit en de vloer geeft onze bovenverdieping echt karakter! Bovendien is hij geluiddempend (heel fijn met een baby) en hij kan zeker tegen een stootje, want ook na de verhuizing zijn we intern nog een heel aantal keren verhuisd met kasten, bedden en dozen en ook dat was geen probleem.

Het verbouw lampje hangt nog op de overloop, maar de vloer maakt dat we er toch comfortabel wonen!

Een aanrader?
Ja ik kan deze vloer van harte aanraden! Daar waar we een beetje sceptisch waren over de betonnen oorlogsvloer boven, vinden we dat deze met een Moduleo PVC vloer tot zijn recht komt en nu echt een eye-catcher is geworden. En niet onbelangrijk, het brengt ons Veel Woongeluk! En daar draait het natuurlijk om!

Deze vloer kwam tot stand in samenwerking met Moduleo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.