OUDE WASKAST WORDT EYECATCHER

blog-waskast-2         blog-waskast

Deze waskast kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn ouders. Ik ben 6 januari jarig en dit was een van de eerste ‘nieuwe’ meubelstukken in ons huis. Ik schrijf nieuw, maar nieuw was hij niet! Het is een oude waskast. Achter de lockerdeurtjes lagen de schone kleren klaar. De vuile kleding kon door de linkerbovenklep worden gegooid. Achter de grote linker deur bevindt zich namelijk een waszak. Toen ik deze kast tegen kwam op marktplaats zag ik gelijk de potentie voor administratie en oud papier! Dat is ook waar de kast nu voor wordt gebruikt, maar er past nog veel meer in, bijvoorbeeld mijn camera en ook de kattenbrokjes! We hebben geen schuur en ook geen bijkeuken of grote hal dus we moeten echt nadenken over mooie opbergoplossingen voor praktische zaken zoals bijvoorbeeld het oud papier. Het was liefde op het tweede gezicht, want de kast was smurfenblauw toen ik de advertentie tegen kwam. Toch was ik gefascineerd door het model en besloot een bod te doen (in overleg met mijn ouders i.v.m. cadeau ). Mijn bod was 1/3 van de vraagprijs, maar zoals vermeld in de advertentie ging het om de laatste kast met een kleine deuk. Nu vind ik deukjes helemaal niet erg dus ik was blij verrast toen ik een mail met akkoord kreeg! Nog blijer was ik met de mogelijkheid tot bezorgen voor maar 20 euro meer. Zo kwam het dat we nog geen week later een kast naar binnen aan het sjouwen waren die echt net, maar dan ook net, de draai kon maken door de deur naar binnen (soms moet je ook gewoon geluk hebben). Mijn vriend schrok wel erg van de kleur en van het gewicht van de kast. Maar zoals dat gaat, komt dat wel goed! Ik heb de kast ontvet en nog een keer ontvet. In de grondverf gezet en afgelakt met verf van Flexa Pure. Het is een heel veelzijdige kast en een uniek exemplaar omdat wij hem ‘eigen’ gemaakt hebben. Heerlijk om veel rommeltjes achter deze mooie deuren te verstoppen!
X Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.