PUSHBAGS – ZEER RELAXT

PUSHBAGS – Ehm, wat? Zitzakken voor binnen? Dat klinkt helemaal niet zo esthetisch verantwoord! Maar vanaf nu zijn het pareltjes voor je interieur.

                

Onlangs leerde ik Carina Kastelein kennen. Zij heeft een online shop voor zitzakken voor binnen en buiten, The Outdoor Company. Superleuk mens en superleuke ‘zitzakken’. Eigenlijk doet het woord zitzak geen recht aan de uitstraling van de meubels, want het zijn geen zakken. Ik mocht drie meubels uitproberen (en ik hou ze!). De poef, de stoel en de lounge seat in de kleur stonewashed olijf.

                  

De kleur doet ook wel denken aan een verwassen legerkleur. Het is een kleur die erg goed past bij een natuurlijk interieur, en dus bij mij. Ik ben fan van de multifunctionaliteit van de poef. Je kunt hem gebruiken als bijzettafel met een dienblad erop. Je kunt er op zitten, dan is het een extra stoel en hij kan ook perfect als verlengstuk van de bank om languit te liggen, chill toch? Ik ben niet de enige die de poef ‘relaxt’ vind, ook de poezen en vriendlief claimen hem graag. Dat geldt trouwens ook voor de stoel, die ideaal is voor een avondje tv kijken of heerlijk een tijdschrift lezen.

                    

Ultiem relaxen doe je nog het meest op de lounge seat. Ik heb er met underlayment en wielen een onderstel onder gemaakt. Ik vond hem dan net wat mooier qua hoogte. Ook zie ik het helemaal gebeuren dat ik deze lounge seat in de zomer naar buiten rijd. Omdat hij dan niet direct op de grond staat wordt hij ook minder snel vies. Dit is wel de binnen collectie en dus niet waterdicht, maar dat betekent niet dat je ze niet buiten kunt gebruiken met bijvoorbeeld een kleine aanvulling zoals het onderstel. Je merkt al, ik ben fan van mijn nieuwe meubels. Ben jij ook fan geworden? Dan mag ik je iets leuks verklappen; met de kortingscode Veelwoongeluk krijg je tot eind januari 2017 maar liefst 10% korting op het hele assortiment. Dat is nog eens een relaxt begin van het nieuwe jaar! Veel Woongeluk! -x- Marina

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.