Spiegelinspiratie op Instagram

Al een tijd ben ik op zoek naar de juiste sfeer voor de slaapkamer. Dit is best een moeilijke ruimte, want lang en smal en onder een schuin dak. Het liefs zou je hier een dakkapel plaatsen voor meer licht en ruimte. Misschien komt dat ooit nog wel, maar voor nu is dit goed en liggen er zonnepanelen op het dak aan de andere kant van de schuine wand. Deze lagen er al. De basis voor de slaapkamer vormt de geweldige vloer van Moduleo in combinatie met het eikenhouten bed wat we kochten bij Swiss Sense.

Maar wat we dus eigenlijk wilden is meer licht, ruimte en sfeer in de slaapkamer! Toen ik op het Instagram account van Usi Maison aan het scrollen was, bekend van onder andere de prachtige spiegelinspiratie bij Andrea Groot. Viel er bij mij een kwartje bij het zien van een inspiratieplaatje met een grote ronde spiegel boven een bed! Dat is de oplossing voor ons! Een spiegel zorgt voor meer lichtreflectie, een optisch grotere ruimte en de juiste spiegel brengt ook dat beetje stijl in de slaapkamer waar ik naar op zoek ben!

Nou spiegelinspiratie volop bij Usi Maison! Jeetje, dan ben je eruit dat je een ronde spiegel wilt, maar dan is er nog zoveel keuze! Wij zijn voor een klassiek model gegaan, voor de luxueuze uitstraling en net dat beetje meer stijl! De naam is ook sjiek, ‘hij’ heet namelijk Mignard en het is nieuwe spiegel met een old look lijst vervaardigd met bladgoud. Hij past perfect bij ons huis.

We zijn helemaal blij met deze mooie spiegel en met de service van Usi Maison. En met deze stijlvolle oplossing besparen we ook nog even een dakkapel en/of dakraam. Ik zeg Win-Win. Neem vooral ook een kijkje op de site van Usi Maison voor de spiegel die bij jou past, of natuurlijk op het instagram-account voor meer spiegelinspiratie!

Veel Woongeluk! X Marina
Deze blog kwam tot stand i.s.m. Usi Maison

7 thoughts on “Spiegelinspiratie op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.