STOER SLAPEN – BARNDOORS – BARNSTYLE!

blog-bed-2          blog-bed-1

Na de – barndoors – achter de bank in de woonkamer, kon de slaapkamer niet achter blijven. De slaapkamer was, zoals dat heet, heel saai. Dat er een statement moest komen om het woon en slaapgeluk te verhogen was zeker, maar wat dan? Nou ik had daar wel ideeën over natuurlijk, zeker na de ‘test’ in de woonkamer. Dus huppakee op zoek naar een tweede set onwijs gave barndoors. Voor een prikkie konden we ze ophalen in Den Bosch. Dit keer gingen we ze zelf halen (thanx pap voor het rijden en het regelen van een platte kar). Eenmaal aangekomen bij het ophaal adres bleek ik toch echt de sterkste, dus deze zware deuren heb ik eigenhandig op de kar getild. Je moet er wat voor over hebben toch? De verkoper was erg aardig en ik mocht zelfs minder afrekenen dan afgesproken, I love marktplaats!

blog-bed-3

Op een zonnige zondagochtend kwamen mijn ouders met de kar richting Haarlem. Toen ik daar met de deuren binnen kwam keek mijn wederhelft echter zeer bedenkelijk (wie gaat deze oude deuren naar boven sjouwen en waarom precies?). Na een lang gesprek waarin het einde van onze relatie ter sprake kwam door dit soort acties, zijn we er toch uitgekomen en zijn de deuren naar boven verhuisd. En ik ben me er toch blij mee! Onze slaapkamer heeft gelijk veel meer karakter. De overige styling van de slaapkamer moest wel aansluiten bij de oude schuurdeuren, dus onze nachtkastjes zijn oude veilingkistjes (uit de schuur/barn! bij mijn ouders). Al snel bleek dat dit niet praktisch genoeg was voor kleine rommeltjes, oorbellen, horloges etc. Dus om die veilig op te bergen (buiten bereik van onze kitten) hebben we de kleine lockerlaadjes onder de veilingkistjes gezet. Verder nog wat stoere items om het af te maken, een oude weegschaal en een metalen kandelaar die ik vond voor een euro bij de kringloop. Oja en een metalen schaal die ik geverfd heb met mijn favo kleur Tundra van Flexa Pure. Een grappig detail, deze schaal kocht ik ongeveer 10 jaar geleden toen ik voor de eerste keer in Haarlem was. Toen had ik nooit gedacht dat ik er ooit zou gaan wonen. Ik zeg welterusten, ik ga superstoer slapen!

X Marina

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.