VlOERKLEED IN DE WOONKAMER

blog-vloerkleed  blog-vloerkleed-3

Vloerkleed in de woonkamer – in de winter een dikke ja! Maar welke moet het worden? Een kleed is heel bepalend in het interieur, al is het maar omdat hij een heel aantal m2 bedekt. Het is een must vanwege het uiterlijk en natuurlijk omdat het zo heerlijk warm aan de voetjes is! We hebben (om financiele redenen) een laminaatvloer met betonlook in de woonkamer. Een budgetalternatief voor een gietvloer of iets wat daar op lijkt. Het laminaat is best ok, maar de uitstraling van de vloer heeft in de winter ook een beetje warmte nodig.

Nu is daar de ideale oplossing voor twijfelkonten zoals ik; de zichtservice van vloerkledenwinkel.nl. Ik kwam vloerkledenwinkel.nl tegen op de VTwonen en designbeurs en ik was op slag verliefd op de vloerkleden! Je kunt drie vloerkleden laten bezorgen en ter plekke kijken welk kleed het best matcht met je woonkamer. Dat is echt ideaal, wat een topidee vloerkledenwinkel.nl.

Dus zo gezegd, zo gedaan.

Ik koos voor drie kleden uit de Home Collection.
1- Kross in het wit. Een mooi licht kleed wat fijn is in onze soms donkere woonkamer. De structuur is ook heel fijn, het lijkt alsof het kleed heel grof is gehaakt. Een hele goede optie!
2- De Karlstad. Een driekleurig kleed. minder dik dan voorganger Kross. Ik had dit kleed gekozen omdat het drie kleuren uit onze woonkamer bij elkaar brengt. Het wit/beige van de bank, het grijs van de vloer en het zwart van de stoel in de woonkamer. Hoewel dit een heel prettig kleed is, vind ik hem voor onze woonkamer net iets te druk.
3- De Sten, niet mijn eerste keus in de winkel, maar het is zeker een positieve verrassing in de woonkamer! Dit kleed is mooi neutraal, maar ook warm qua kleur. Het doet me op een positieve manier aan geitenwollen sokken denken, haha! Dan doel ik op de natuurlijke gemêleerde uitstraling en een ambachtelijke uitstraling. Mmmh we hebben een concurrent voor de Kross.

                                               blog-vloerkleed-2

Welk kleed het wordt voor onze woonkamer? Dat maak ik 5 december bekend! Ook de winnaar van 1 van deze kleden wordt 5 december op Instagram bekend gemaakt! Nog meedoen met de Giveaway? Kijk dan snel op mijn Instagramaccount of @vloerkledenwinkel. Een warme winter toegewenst! X Marina

 

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.