VTWONEN EN ONS HUIS STOND ER IN!

VTwonen is een fantastisch blad! Ik vind het elke keer weer inspirerend om dit blad te lezen. Soms haal ik er concrete ideeën uit die ik thuis wil toepassen, een andere keer vind ik het gewoon heerlijk om de verhalen te lezen die schuilen achter de binnenkijkers.

Mijn eerste abonnement op een woonblad was op de Ariadne at Home. Mijn studentenkamer sloot daar mooi op aan. Een wat landelijkere stijl met wat meer zachte kleurtjes en een tafel met Queen Ann pootjes. O en niet te vergeten een buffetkast! Of ik een grote studentenkamer had? Ehm, nee. Maar een buffetkast is essentieel nietwaar?

In ‘mijn’ tweede huis in Wageningen werd het al een tikkeltje stoerder. Minder kleurtjes, minder gefröbel, wel nog steeds landelijk. Dit was de fase dat ik naast de Ariadne at home ook een abonnement nam op de VTwonen. Als kersje op de taart heeft mijn bovenwoning nog in de Brocante Special van de Ariadne at Home gestaan. Helemaal leuk! Later ook nog in het Zweedse blad Boligdrom en in het Sweet Living Magazine.

Bij de verhuizing naar Haarlem was ik klaar met de Ariadne. Eerlijk is eerlijk, ik ben een beetje klaar met krullen, tierelantijntjes en frutsels. De VTwonen is op dit moment het blad wat het beste aansluit bij mijn woonsmaak. Mijn ultieme droom was dan ook om ooit zelf in dit blad te staan (met mijn interieur weliswaar 🙂 ). In juli van dit jaar ging de deur naar deze droom open. Peggy Janssen de fotografe die ooit ook bij mij was geweest voor de Ariadne kwam nu ook in Haarlem langs om foto’s te maken met als doel deze aan te bieden bij de redactie van de VTwonen. Je kunt je voorstellen dat ik een rondedansje heb gedaan toen ik in augustus hoorde dat de VT de foto’s graag wilde hebben! Jeej!

En in december was het eindelijk zo ver! Dan lijken een paar maanden ineens een eeuwigheid te duren! Het was spannend, maar ik was heel blij met de fotokeuze en met het verhaal. Het is gewoon wie ik ben en wat ons huis op dit moment is. Gelukkig heb ik veel leuke reacties gekregen! Ook minder leuke reacties gelezen, maar ach dat hoort er ook bij. Als wij maar gelukkig zijn in ons paleisje en voor nu zijn we dat! Hebben jullie de VT gelezen? En wat vonden jullie ervan? Het is alweer geschiedenis…

Veel Woongeluk! Marina

 

 

 

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “VTWONEN EN ONS HUIS STOND ER IN!

    1. Dankjewel Remy! Het is inmiddels alweer een oude VTwonen, hij kwam in december uit, dus nu ligt de nieuwe in de winkel. Misschien kom je de ‘oude’ nog tegen bij een wachtkamer ofzo 😉 Ik hoop het! vriendelijke groet, Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.