WERELDS WONEN – VAN BLOGGER NAAR COLUMNIST

Yes! Daar issie dan! Het nieuwe woontijdschrift Werelds Wonen. Een prachtig blad met een luxe uitstraling en veel wooninspiratie. Geïnspireerd door reizen, verre oorden en mooie verhalen. En wat natuurlijk het allerleukst is, ik sta erin! Dit klinkt een beetje zelfingenomen, mmhh dat is niet echt de bedoeling, maar ik vind het gewoon zó leuk om meerdere redenen! En ik leg je graag even uit waarom.


MOOI BLAD
Het is een prachtig blad. Een goede mix tussen inspirerende verhalen, mooie sfeerbeelden en een werelds verhaal. Het blad straalt ook een zekere rust uit. Je wordt geïnspireerd maar niet overprikkeld, dat laatste is altijd de reden dat ik een woonblad opzij leg. Ook is er voor een leuke mix aan woonstijlen gezorgd, zo kun je zelf je eclectische keuze maken :).

PRIMEUR
Het blad Werelds Wonen is nieuw, het is de eerste uitgave. Maar voor mij is het ook een primeur. Ik mag namelijk een column gaan schrijven voor dit mooie blad en dat is ook iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Best spannend dus, bloggen is toch anders!

KLEINE WERELD
In de grote wereld van Werelds Wonen kom ik er ook vaak achter dat de wereld ook heel klein kan zijn, in de positieve zin van het woord! Neem nu de eindredacteur Kim de Groot, in een vorig leven waren wij collega’s bij de Rabobank. Nu zijn we weer collega’s maar dan nu in de wondere wereld van Werelds Wonen, wie had dat ooit gedacht?

NIEUWSGIERIG?
Ben je nieuwsgierig geworden? Albert Heijn, Ako en Bruna verkopen dit spik-splinter-nieuwe tijdschrift, ultiem moment om een moment voor jezelf te nemen tijdens de Paasdagen! Natuurlijk kun je ook even kijken op de website van Werelds Wonen om een indruk te krijgen.

Veel Woongeluk – Marina

 

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.