KERSTLUNCH, INSTAGRAMMERS, OPRECHTE AANDACHT EN EEN TAFELSETTING VAN DILLE & KAMILLE

Kerstlunch 2017 ; wat een feestje!
Vorige week zaterdag was het zover; de kerstlunch 2017. En dan denk je misschien is dat niet ietwat vroeg voor een kerstlunch en dat moet ik dan wel toegeven. Maar december is altijd een drukke maand waarin veel verplichtingen zijn en deze kerstlunch moest niet aanvoelen als een verplichting, maar als een gezellige warme bijeenkomst!
Belangrijke gasten waren er zeker;

Maar liefst acht leuke Instagrammers stonden 25 november voor onze deur. Sommige daarvan had ik al eerder ontmoet, sommige kende ik alleen van naam en van de leuke berichtjes op Instagram. Het idee voor het organiseren van een kerstlunch met Instagrammers is ontstaan op de VTwonen & Designbeurs. Een paar minuten na binnenkomst kwam ik een groepje gezellige Instagrammers tegen waaronder; Anne van @Remadewithlove en Tanja van @Tanjavanhoogdalem. Het gevolg daarvan was dat ik weinig van de beurs heb gezien, maar een supergezellige dag heb gehad met Anne & Tanja. Tijdens de lunch kwamen Anne, Tanja en ik tot de conclusie dat het ontzettend leuk zou zijn om vaker af te spreken, voor de gezelligheid en om ervaringen met elkaar te delen. Want online dingen met elkaar delen is leuk, maar echt samen komen is misschien nog wel heel veel leuker! Dat idee is in mijn hoofd blijven zitten en heeft geresulteerd in het organiseren van een vervroegde kerstlunch.
Het is ook wel een mooie kerstgedachte om even oprecht aandacht voor elkaar te hebben en samen te genieten van elkaars gezelschap en van een mooi gedekte tafel. Omdat dit ook past bij de filosofie van Dille & Kamille, hebben zij de tafelaankleding mede mogelijk gemaakt en konden we genieten van een mooi gedekte tafel in Dille & Kamille stijl.
Dit maakte ons kersthuis compleet! Zoals jullie weten ben ik een grote Dille & Kamille fan. En ik ben ook erg enthousiast over de nieuwe wintercollectie. Ik heb voor de kersttafel een mix & match gemaakt van ijsgroene dinerborden, borden van palmblad & blauw aardewerken kommen. Dit gecombineerd met het bestek met houten handvat en roodstenen schalen zorgt voor een warme en rijk gedekte tafel, waarbij de gietijzeren stoofpan niet mocht ontbreken met een heerlijk kruidige pompoensoep! Uiteraard was ook het tafellinnen van Dille & Kamille, met een tafelkleed in zandgrijs en servetten in gebroken wit met reliëf erin.

Wie er waren? Anne en Tanja had ik al verklapt. Verder stonden op de gastenlijst; Karlijn van de Wier (@karlijnvandewier), Susan Gansekoele (@Sus_styling), Elsje de Wit(@elsjedewit), Yvonne Kwakkel (@Yvonne_Kwakkel), Milou Nieuwenhuis (@milou_nieuwenhuis) en last but not least Mariëlle (@huisjeaandehaven). Een hele leuke gemixte groep, die met elkaar zorgde voor veel gezelligheid! We hadden Sanne van @enstijl ook uitgenodigd, maar zij kon helaas niet aansluiten, wat wel begrijpelijk is aangezien ze net moeder is geworden van een prachtige dochter!

We begonnen rond half 1 met de lunch en vervolgens hebben we non-stop gekletst over van alles wat met interieur of met Instagram te maken heeft. De middag vloog echt voorbij. En natuurlijk werden er tussendoor ook foto’s gemaakt van het interieur (je bent een interieur-instagrammer of je bent het niet ). Als leuke herinnering aan de middag kregen we ook goodiebags van Dille & Kamille Haarlem (de allerleukste Dille winkel als je het mij vraagt, niet voor niets dat ik daar heb gewerkt!). Dat maakte het feest compleet, tot zover dat nog niet het geval was.

Ik heb een heerlijke middag gehad, waarbij ik heb gemerkt dat echt contact, naast online, toch wel heel hartverwarmend kan zijn!
Veel Woongeluk! Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.